kaikki kategoriat

LED Stadium Light urheilukenttävalaistus Betterled FL17 käytetään talviolympialaisten hiihtoladujen stadionin valoihin

Aika: 2023-04-28 Osumat: 148

Stadionin LED-valo urheilukentän valaistus Betterled FL17 käytetään talviolympialaisten lasketteluradan stadionin valoihin  

Toisin kuin aiempina vuosina, lapsilla kaikkialta maailmasta saattaa nyt olla mahdollisuus harrastaa talviurheilua sisälaskettelurinteiden, luistinratojen, lumisimulaattoreiden ja muiden ilmaantuvien nähtävyyksien ansiosta, jopa joissakin maiden lämpimimmistä ilmastoista.

Hiihtokeskusten ja luistinratojen nousun myötä on erittäin tärkeää parantaa tapahtumapaikkaa. Tällä hetkellä valaistus kannattaa harkita, joten led-stadionin valot ovat välttämättömiä, etenkin suurissa kilpailuissa, kuten talviolympialaisissa, ammattimaiset LED-valot ovat erittäin tärkeitä

Shanghai Betterled (Leiqiong )Lighting Technology Co., Ltd on ammattimainen valmistaja kaikenlaisille LED-stadionvalaisimille.


1. Betterled led stadionin valo/jalkapallovalo Erillinen modulaarinen rakenne, 240 W kukin modulaari yhdistettynä kuljettajaan.

2. Betterled led-kenttävalaistus alkuperäisillä Lumileds/CREE-siruilla, joiden käyttöikä on pidempi.

3.Optinen linssi, An-ti UV, läpäisy > 94%, ammattimainen valonjako: 10°/25°/45°/60°/90°.

4.LED-urheilukentän valaistus CREE/Lumileds-sirulla, CRI > 80, korkea valotehokkuus 140Lm/w.

5. Betterled ulkona led tulva valo, jossa on useita valinnaisia ​​ajureita, kuten Meanwell, Inventronic, Sosen, Moso, Lifud jne. 5 vuoden takuu, myös kuten Done, HT jne. 3 vuoden takuu.

6. Betterled valaisin IP66 Vedenpitävä, karkaistu lasilinssi suojaa LED-valoa ja on helppo puhdistaa LED-urheilukentän valossa.

7.Betterled-stadionin led-tulvavalaistuksen laaduntarkastusosasto tekee kattavia testejä, mukaan lukien valaistustesti, tehotesti, korkeajännitetesti, vesitiiviystesti, maatesti jne. Vikaprosenttia valvotaan tiukasti alle 0.1 %:iin. Laatu on taattu.

file_11655456368403.webp

file_01655456368403.webp

file_41655456368403.webp

file_21655456368403.webp

file_31655456368403.webp


Tietoja Betterledistä

Betterled (Shanghai Leiqiong Lighting Technology Co., Ltd.) perustettiin vuonna 2009 ja sijaitsee Shanghaissa. Olemme läpäisseet ISO9001: 2015 laatujärjestelmän sertifioinnin, ISO14001: 2015 ympäristöjärjestelmän sertifioinnin ja ISO45001 työterveys- ja turvallisuusjärjestelmän sertifioinnin. Betterledillä on vahva T&K-henkilöstö, joka on ammattimainen LED-sovellusten, elektroniikan, valaistuksen, rakenteen, LED-erikoisvirtalähteen, teknisen suunnittelun ja niin edelleen aloilla. He omistautuvat kehittämään ja valmistamaan yli 10 erilaista vuosittain kehitettyä tuotetta, jotka ovat edistyksellisiä, muodikkaita ja laadukkaita. Kaikki tuotteemme ovat CE-hyväksyttyjä ja RoHS-yhteensopivia, osa tuotteista saa SAA-, CB- ,GS, UL sertifikaatti. Yli 90 % tuotteista viedään Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja muille alueille. Pidämme "tuotelaatua" ytimenä, "luotettavuutta, käytännöllisyyttä ja edullisia kustannuksia" tuotesuunnittelukonseptina, jotta voimme tarjota korkealaatuisia tuotteita alan parhaan palvelun kanssa ja käsitellä asiakkaita rehellisesti ja vastuullisesti. Parempi valaistus, parempi maailma!


Product Introduction

1


FAQ

1. LED-valaistuksen värilämpötila?

2700/3000/4000/5000/5700/6000/6500K


2. Mitkä lamput voidaan korvata LED-valaistuksella?

Halogeeni-, HPSL- ja pienloistelamput.


3. Voidaanko toimittaa OEM-lisävarusteita, kun standardi ei toimi asennuksessa?

Kyllä, OEM/ODM-tuki eri sovelluspyynnöille.


edut


1.3. Laadunvalvonta Korkealaatuisten rakenteiden toimittamiseksi ylläpidämme tehokasta ja tehokasta laadunhallintajärjestelmää, kaikki mukana tulevat lisävarusteet hyväksyvät laaduntarkastajamme suorittaman tarkastuksen, ja valmiin valaisimen on suoritettava ikääntymistesti ja säilytettävä hyväkuntoinen lähetys.

2.7. Kaikenlaiset Exhibitions.Betterled osallistui moniin näyttelyihin, kuten Hongkongin kevät- ja syysmessuille, Puolan messuille joka vuosi, Meksikon näyttelyyn, Espanjan näyttelyyn, Vietnamin messuille ja niin edelleen. (Vuoden 2020 koronaviruksen osalta osallistu vain Guangzhoun näyttelyyn)

3.8,Anna valokuvia tuotannosta Voimme tarjota valokuvia tuotantolampuista, jotka asiakkaan tilauksesta, jotta asiakas voi tietää tilanteen erittäin hyvin.


Yritys Esittely


Perustettu vuonna 2009 Shanghaissa, meidät tunnustetaan valo- ja valaistusteollisuuden johtavaksi kauppiaaksi, tarjoten laajan valikoiman LED-katuvalo, led highbay light, led valonheitin jne. Nämä tuotteet valmistetaan käyttämällä korkealaatuista raaka-ainetta ja edistyksellisintä tekniikkaa arvostetuilla toimittajillamme, jotta ne vastaisivat maailmanlaajuisia laatustandardeja. Lisäksi kokenut laadunvalvojatiimi testaa tarjotun valikoiman useilla laatuparametreilla. Tarjoamamme valikoimamme on saanut laajasti suosiota asiakkaidemme keskuudessa niiden vertaansa vailla olevista ominaisuuksistaan. Jotta voimme vastata asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin, tarjoamme näitä tuotteita erilaisiin erittelyihin. Arvokkaat asiakkaamme voivat hyödyntää näitä tuotteita meiltä markkinoiden johtavilla hinnoilla. Mentorimme 1 visionäärisen ohjauksen alaisuudessa olemme pystyneet asettumaan menestyksen huipulle. Hänen rikas toimialakokemuksensa ja asiantuntemuksensa antavat meille mahdollisuuden saavuttaa kiitettävä asema alalla.