kaikki kategoriat

Tietoa Meistä

Etusivu> Tietoa Meistä

Yrityksen profiili

2023-04-07_091424

Betterled (Shanghai Leiqiong Lighting Technology Co., Ltd.) perustettiin vuonna 2009 ja sijaitsee Shanghaissa. Olemme läpäisseet ISO9001: 2015 laatujärjestelmän sertifioinnin, ISO14001: 2015 ympäristöjärjestelmän sertifioinnin ja ISO45001 työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmän sertifioinnin.

Betterledillä on vahva T&K-henkilöstö.

ammattilainen LED-sovellusten, elektroniikan, valaistuksen, rakenteen, LED-erikoisvirtalähteen, teknisen suunnittelun ja niin edelleen.

He omistautuvat kehittämään ja valmistamaan yli 10 erilaista vuosittain kehitettyä tuotetta, jotka ovat edistyksellisiä, muodikkaita ja laadukkaita. Kaikki tuotteemme ovat CE-hyväksyttyjä ja RoHS-yhteensopivia, osa tuotteista saa SAA-, CB- ,GS, UL sertifikaatti. Yli 90 % tuotteista viedään Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja muille alueille.

Pidämme "tuotteen laatua" ytimenä, "luotettavuutta, käytännöllisyyttä ja edullisia kustannuksia" tuotesuunnittelukonseptina, jotta voimme tarjota korkealaatuisia tuotteita alan parhaan palvelun kanssa ja käsitellä asiakkaita rehellisesti ja vastuullisesti.

Parempi valaistus, parempi maailma!

Todistus

Käsitellä asiaa