kaikki kategoriat

Betterled Lightingissa keskitymme laatuun.

1. Ennakkomyyntipalvelu

Betterled Lightingilla on yli 10 ammattisuunnittelijaa ja insinööriä. Heillä on runsaasti kokemusta ulko- ja teollisuusvalaistuksen suunnittelusta, kuten rakennesuunnittelusta, optisesta suunnittelusta, lämmönhallintajärjestelmän suunnittelusta ja muottien suunnittelusta.

2. Myynnissä palvelu

Meillä on monia tuotanto- ja testauslaitteita varmistaaksemme, että jokainen yrityksemme tuote on luotettava, testattava ja laadukas. Tuotantotilat ja -kapasiteetit ovat tämän alueen huippuja. Lähes 90 % tuotteista on saanut CE CB ROHS ENEC -sertifikaatin ja muut sertifikaatit.

Betterled Light voi toimittaa testiraportin ja IES-tiedoston asiakkaalle, jotta tuotteet ovat päteviä.

3. Myynninjälkeinen palvelu

Betterled Lighting käsittelee tavaroiden toimituksen, kun asiakas on vastaanottanut, vahvistamme asiakkaiden kanssa, ovatko tavarat hyvin pakattu. Jos tuotteissa on ongelmia, Betterled auttaa löytämään syyn ja auttaa asiakkaita ratkaisemaan ongelman nopeasti.

1、Ennakkomyyntipalvelu

Meillä on yli 10 ammattisuunnittelijaa ja insinööriä. Suunnittelutiimimme on erinomainen ulko- ja teollisuusvalaistussuunnittelussa, kuten rakennesuunnittelussa, optisessa suunnittelussa, lämmönhallintajärjestelmän suunnittelussa ja muottien suunnittelussa

2, Myynnissä palvelu

Meillä on monia tuotanto- ja testauslaitteita varmistaaksemme, että jokainen yrityksemme tuote on luotettava, testattava ja laadukas

Tuotantotilat ja -kapasiteetit

Testauslaitteet

1) Optoelektroniikan testi

2) Suolasumutesti

3) Lämpötilan tarkastuslaite

4) Maadoitusvastustesti

3, myynnin jälkeinen palvelu

Käsittelemme tavaroiden toimituksen, kun asiakkaat ovat vastaanottaneet, vahvistamme asiakkaiden kanssa, ovatko tavarat pakattu hyvin. Jos tuotteissa on ongelmia, autamme löytämään syyn ja autamme asiakkaita ratkaisemaan ongelman nopeasti.

H6WL-4236-6074-c385-a7bb-722d

TUTKIMUS