kaikki kategoriat

Led tunnelin valo

LED Tunnel Light on eräänlainen valotehokkuus- ja energiansäästölamppu, joka ei aiheuta häikäisyä tai muuta epämukavuutta. Tuotuja materiaaleja käytetään heijastimina ja tarkan valonjakosuunnittelun ansiosta, tehokerroin on suurempi kuin 0.9, korkea heijastustehokkuus, hyvä valonläpäisevyys, energiansäästö ja ympäristönsuojelu.

LED-valonlähteellä on seuraavat edut:

(1) Pieni valonvaimennus: jos lämmönpoistoolosuhteet ovat hyvät, LEDin valon vaimennus ensimmäisen 10000 10000 tunnin aikana on positiivinen, LEDin valon vaimennus ensimmäisen 3 10 tunnin aikana on 50000 % - 30 % ja LEDin valon vaimennus ensimmäinen XNUMXh on periaatteessa XNUMX%, mikä on paljon pienempi kuin tavallisen tievalaistuksen valonlähde, ja luminesenssi on vakaampi.

(2) Korkea värintoisto: yleensä LEDin värintoisto on noin 70 ~ 80,

(3) Käyttöikä: LEDin käyttöikä on korkeampi kuin yleisen tietunnelin valolähteen, ja nyt se on yleensä yli 50000 XNUMX tuntia.

(4) Hinta: Vaikka LED-lampun kannen nykyinen hinta on korkeampi kuin perinteisten valaistuslamppujen hinta, valmistustekniikan kypsyessä sen hinta laskee jyrkästi. Ledillä on myös etuja korkea ylläpitokerroin, hyvä turvallisuus, ei stroboskooppia, energiansäästö ja ympäristönsuojelu