kaikki kategoriat

Led puutarhavalo

Led Garden Light on eräänlainen ulkovalaisin. Sen valonlähde käyttää uudentyyppistä LED-puolijohdetta valaisevana rungona, viittaa yleensä alle 6 m:n ulkovalaisimiin. Led Garden Lightin pääkomponentit koostuvat LED-valonlähteestä, lampusta, lampun pylväästä, laipasta ja perustuksen upotetuista osista. Koska led-pihavalaisimilla on monimuotoisuutta ja estetiikkaa, sillä on ympäristöä kaunistavia ja koristavia ominaisuuksia, joten sitä kutsutaan myös maisema-led-pihavalaisimeksi. LEDillä on energiansäästön ja korkean hyötysuhteen ominaisuudet. Sitä käytetään pääasiassa ulkovalaistukseen kaupunkien hitailla teillä, kapeilla kaistalla, asuinalueilla, maisemapaikoilla, puistoissa, aukioilla ja muilla julkisilla paikoilla, mikä voi pidentää ihmisten ulkoilua ja parantaa omaisuuden turvallisuutta.

Betterled Garden Light käyttää korkean paineen painevalua alumiinimateriaaleja, pinnan ikääntymistä estävää sähköstaattista ruiskutusprosessia, erittäin korroosionkestävyyttä. Korkea läpinäkyvä karkaistu lasi, korkea lujuus iskunkestävyys. LED-puutarhavalo laaja käyttö aukiolle, puutarhaan, tielle, julkisiin paikkoihin.

BETTERLED Lightingin täydellinen Led Garden -valo on IP65 ja IK09, takuu 3-5 vuotta, sillä on ENEC, TUV, CB, CE, ROHS jne. sertifikaatti.