kaikki kategoriat

Solar katuvalot

Aurinkokatuvalaisimet käyttävät auringonvaloa energiana, akkua energiana ja LED-lamput valonlähteenä. Aurinkokatuvalaisimet voidaan ladata päivällä ja käyttää yöllä ilman monimutkaista ja kallista putkilinjaa. He voivat mielivaltaisesti säätää lamppujen asettelua, joka on turvallinen, energiaa säästävä, saasteeton, ei manuaalista käyttöä, vakaa ja luotettava, energiaa säästävä, energiaa säästävä ja huoltovapaa.

Järjestelmä koostuu aurinkokennomoduulista (mukaan lukien tuki), LED-lampun kannen, ohjaimen, akun ja lampun navan. Aurinkosähköjärjestelmässä akun suorituskyky vaikuttaa suoraan järjestelmän kokonaiskustannuksiin ja käyttöikään. Yrityksemme BETTERLED Lighting käyttämä akku on litiumrautafosfaattiakku, jonka käyttöikä on 5-8 vuotta. Aurinkopaneelissa käytämme polypiistä aurinkosähköpaneelia, korkea valosähköinen muunnostehokkuus, nopeampi latausnopeus. Lampun rungossa käytetään korkeapaineista painevalettua alumiinia, se on erittäin vahva ja hyvä myös lämmönpoistoon.

Se edistää järjestelmän ulottuvuuden pienentämistä; Lataus- ja purkuohjaimessa on optinen ohjaus, aikaohjaus, ylilataussuoja ja käänteiskytkentäsuoja, mikä on kustannustehokasta.